We drove all night










Det är en sak som jag verkligen funderat på faktiskt, något som jag vill göra när jag slutar gymnasiet, något som skulle vara karaktärsbyggande, romantiskt och innebära ett eller fler äventyr. Jag vill åka på en Roadtrip.

Drömmen vore i Australiens röda sand och dödliga sol eller på den där vägen i USA som är helt rak i hundra mil och som alla åker på för att fly eller för att uppleva frihet eller för att hinna ikapp livet eller kärleken.

Millioner kilometer av torra träd, skållhet asfalt, diners med dammiga fönster, flott i pannan och 30 grader i skuggan. Avklippta jeansshorts, pommes frites till frukost, sheriffer med släpig dialekt och blinkande motellskyltar. Bara köra, köra, köra och inte riktigt veta vart man är påväg.

Vi skulle åka i en röd Camaro, känna korsdraget vina i håret, kisa med ögonen när vi körde in i solnedgången och allting skulle kännas ungefär så här:
 http://www.youtube.com/watch?v=4z88U915uq8 (fast utan någon som dog i slutet)

Vi skulle lyssna på en massa gammal rock, som den här: http://www.youtube.com/watch?v=ztN42h9Bm-o och den här: http://www.youtube.com/watch?v=OCj4uadbL4o
och skrika med högt och falskt, 

På nätterna skulle vi lägga en filt på motorhuven eller somna i baksätet med flannelskjortan på ut och in. Eller så skulle vi dansa oss varma på närmsta ställe där det fanns människor och en jukebox.

Kommentarer
Postat av: Anna

åhh, vad nice det där lät... suck

:)

2009-02-16 @ 21:41:08
URL: http://sangster.blogg.se/
Postat av: Jenny

Det låter som när jag och min pappa var i Usa...

Vi körde runt i den mysiga södern, med precis såna vägar som aldrig tog slut och ibland var det slätter så långt man kunde se och ibland var där bara skog...

I vår hyrbil så var det enda som spelades musik från 50- och 60-talet, det fanns såna radiokanaler...

Underbart...

2009-08-18 @ 16:27:55
URL: http://jennymoon.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0