Can't we just dance like we used toStrålkastarljuset smälter mig. Kinderna, gropen över munnen, salta och fuktiga. Urringningen glänser. Önskar du var här och väntade på mig bakom ridån. Det finns ett rum fullt av speglar längst in som ingen vet om när man väl låst dörren. Jag älskar dig.

Blonderad lock bakom örat


Jag älskar dig.
jag älskar dig
Jag älskar Dig.
JAG ÄLSKAR DIG.
jag ÄLSKAR dig.
Jag. Älskar. Dig.

Och jag kommer att se dig igen. Om så bara för en minut så jag kan säga vad jag måste säga till dig. För jag älskar dig.
Mer än brännboll, nya skrivblock med blå pärm i imitationskinn, färska, tuggummirosa rosor och gamla frimärken.
Mer än Liseberg, min cykel, Star Wars, kakor med extra stora chokladbitar i, sovmorgon och 17-minuters-balletten i An American in Paris. Mer än min basker.

Jag älskar dig.

Kärlek vid första ögonkastet finns på riktigt. Och det gör mig så glad.


Sommarfläkt
Bara ynka veckor kvar till maskrosludd i solnedgångar, småfiskar i bukten, cykel bland knotten och träden, svalor och hamocken bland syrenerna. Ynka veckor kvar till min fantasi-öde-ö. Ensamhet i tre månader.Vinglasskärvor bland näckrosorna

Du vet att dina ögon är som sådana där svarta pärlor, visst gör du? Tomma och kalla men vackrare än vanliga. När du står med ryggen hitåt med nacken böjd och fötterna lite isär och armarna lite ute från kroppen och läpparna lite öppna ser du ut som D'Artangnan. Jag vet att du vet det. Jag har bilder av din rygg över hela mitt tak så att den är det första jag ser när jag vaknar. Du ger mig hjärtinfarkter men jag dör inte. Du vet väl att det är det som är meningen. När jag sitter naken på vår tomma veranda, skulderbladen mot den flagnade färgen som ger mig konstgjorda blåmärken, gråter jag kvicksilvertårar och undrar varför det var tvunget att bli just du.

Men det vet du väl också, visst vet du?

VäteperoxidRom och Cola var min mormors favoritdrink.

Ocean


Varv efter varv, dina svartputsade skor. Ditt leende är större än allt faktiskt. Att se dig gör världen vacker, pudrad av stjärnstoft och doppad i billigt, stjärnformat glitter. Jag önskar jag tagit din hand och försvunnit, till fotbollsplanen, till bron eller in på toaletten, och kysst dig tills all luft tog slut och det inte fanns något mer kvar än din hals och dina ögonbryn.

Varför gjorde jag det inte? Varför sa jag inte att du är finaste jag sett? Att jag älskar dig?

Hur är det meningen att man ska överleva när den man vill ha över allt bor tiotusen mil bort?


(Till Zach)


RSS 2.0