Bordelltapet och förtrogenheter

Vad har en proggälskande vegetarian, en flamsig Berninigudinna, en technicolourbesatt hobbyförfattare, en halvsnaggad metalflicka och en långhårig metalpojke gemensamt?

Rätt svar

De älskar varandra till bitar.

(Och hobbyförfattaren kan tillägga att hon är så jättejättejättejätteglad för att det är så. För deras kärlek känns meningsfull och äkta. Vore den inte där skulle allt bara vara helt stört. Den sista pusselbiten som är borta, den som bara föreställer blå himmel men som ändå lämnar ett gapande hål i helheten. Utan dem tillsammans, utan olikheterna, utan katastrofklubben, vore livet endast ett värdelöst maskineri. Internskämt och muntra formuleringar gör världen perfekt.)

STEN

(En tyst hyllning)  

Kommentarer
Postat av: stenkorv

Tysta hyllningar is the shit!

jag älskar dig.

2009-11-15 @ 21:18:41
URL: http://nordeacorone.blogg.se/
Postat av: Karin

Hihi. Vi är bezzztÄlskarey Iz

/ proggälskaren

2009-11-15 @ 23:05:18
URL: http://thisisnotafuckingdiary.blogspot.com
Postat av: z

hej hej hej Izzie!nu är jag hemma. var borta till Ryssland i en månad(volontärarbetade på ett barnhem en del av den tiden), men nu är jag hemma, 5 km efter med skolan, nyhetsuppdateringar och bloggläsandet ;)du ska bara veta hur känslosamt det har varit alltså. åååh!

2009-11-19 @ 13:47:59
Postat av: julia.

re: alltså, jag hade inte kunnat säga det bättre själv... enjoy och älskling är två ord jag inte heller kan med att läsa i bloggar...

2009-11-19 @ 17:28:57
URL: http://julia.blogg.se/
Postat av: Misha

Först och främst, "Mademoiselle Heureuse", vilket fantastiskt namn. Som taget ur en avant garde film med goddard i täten.Läste ditt svar hos julia angående modebloggar och skrattade mig igenom det. Jag tror nog det är för många som känner exakt så och inte kunnat formulera det bättre själva. I know I do. Ljuvligt. Vill egentligen skriva "ljuvligt darling", men ska nog låta bli. Älskar din mix av film och känsla för språk du har här!

2009-11-20 @ 09:14:19
URL: http://endlessnessego.blogspot.com
Postat av: julia.

åh. alltså, hej igen. ville bara säga att den översta bilden, när man sitter nästan ensam i biosalongen eller så, och det är en ocean av stolar mellan dig och personen bakom. har du varit på bio på det sättet? jag har.

2009-11-23 @ 18:28:25
URL: http://julia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0